Förkonferenser

Måndag 8 oktober och förmiddagen 9 oktober finns det möjlighet för intresserade organisationer och nätverk att arrangera förkonferenser i anslutning till NU2018. Kontakta konferensledningen vid intresse. Mer information om förkonferenser kommer att publiceras löpande.

 

Rum för lärande

 

Preliminärt program för nätverksträff i Västerås

 

Den 8-9 oktober 2018 är det dags för vårt nästa symposium i nätverket Rum för lärande. Symposiet hålls denna gång i Västerås i samarbete med Mälardalens Högskola och Akademiska Hus. Symposiet ligger i direkt anslutning till den stora universitetskonferensen NU 2018 som detta år också hålls i Västerås.

Nätverksträffen börjar på Mälardalens Högskola den 8 oktober kl. 13.00 och avslutas på Aros Congress Center 9 oktober kl.12.00

NU 2018 börjar på Aros Congress Center den 9 oktober kl.13.00 så det blir lätt att vara med på båda konferenserna.

Konferensavgiften för nätverksträffen den 8-9 oktober är 1100 kr/person och inkluderar då en gemensam middag på kvällen den 8 oktober.

Anmälan till såväl nätverksträffen som NU 2018 gör du inom kort på NU 2018:s hemsida www.nu2018.se

Nätverksträffen kommer att bygga på presentationer av arbeten och erfarenheter från några av våra medlemmars egna lärosäten. Dessa presentationer och diskussioner kommer att hållas i parallella spår. Därutöver kommer en paneldebatt om de största utmaningarna vid undervisning i ALC-miljö att hållas med bland annat Mark Decker från University of Minnesota samt en föreläsning av Lektor Rie Troelsen från Syddansk universitet att genomföras.

Passa på att anmäla dig till Rum för lärande och NU2018 på samma gång!
Anmäl